Help mee!

Aan Hortuz wordt nog gewerkt. Vind jij het leuk om mee te helpen?

Hortuz is een initiatief om een duidelijk en overzichtelijk online kamerplanten overzicht te realiseren: een online kamerplanten encyclopedie. Hortuz wordt gebouwd en gerealiseerd door Bas den Braver uit Rotterdam in de avonduren en weekenden, om meer vorm te geven aan een lang gekoesterde droom en hobby.

Foto’s

Op dit moment is er de meeste behoefte aan meer rechtenvrije foto’s van kamerplanten. Vind jij het leuk om foto’s van (je) kamerplanten te maken en vind je het niet erg dat deze voor een commercieel doel zoals Hortuz gebruikt worden? Neem dan contact op met Bas via bas@hortuz.nl. De foto’s die op hortuz vertoond worden, worden van te voren bewerkt, zodat ze goed in de site passen. Wil je een foto opsturen, dan graag het liefst een foto in een goede kwaliteit (hoge resolutie) en met een witte achtergrond. Bij een kamerplant wordt er minimaal 1 foto getoond van opzij, waarbij de plant volledig in beeld is. Verder worden er ook detailfoto’s getoond. Bedankt voor de moeite!

Wil je de ontwikkeling van Hortuz op een andere manier steunen? Of wil je een donatie doen? Ook dan kun je contact opnemen met Bas op bas@hortuz.nl.

Dank je wel!
Bas